За гушите се хванаха бившите гаджета Теди Александрова и Емрах

...
 За гушите се хванаха бившите гаджета Теди Александрова и Емрах
Коментари Харесай

Емрах нарече Теди Александрова баба - пускала фейк новини за новата му!

 За гушите се хванаха някогашните гаджета Теди Александрова и Емрах Стораро, научи HotArena.

Чалга изпълнителите бяха дружно от близо година и половина. Разделиха се поради възрастовата граница и разнообразни ползи. Когато бяха дружно, най-младият Стораро бе на 18, Александрова на 30.

 Месеци по-късно някогашните сътрудници се засипват с обиди и сигурно кавгата им ще продължи дълго . " Съжалявам с душата си, че бях с подобен човек като теб ", афишира Теди.

Войната сред двамата стартира от изявление на младия музикант. Според него някогашната му другарка пуска измислици за новото му гадже. В някои медии се появи информацията, че актуалната половинка на Емрах Стораро има профили в секс уеб сайтове.

" Няма да се учудя, в случай че Александрова е платила за тези фалшив вести. Тя е една баба ", споделя Емрах. Бившата му половинка не му остана длъжна.

По думите й с помощта на нея Емрах е станал известен. Теди Александрова изцяло отхвърли, че си е изцапала ръцете с злословия и интриги, и се усеща афектирана от обвиняването на Емрах. Блондинката посочи още, че основала най-големите шлагери на младия реализатор, за които не е получила й стотинка. Александрова показа, че Тони Стораро е дал мъжката си дума и поел ангажимент да заплати дължимото до броени дни. Чалга фурията твърди, че всяка ария е на стойност 7000 лева или общо 21 хиляди. „ С тази баба си бил в едно легло година и половина “, приключи Теди Александрова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР